Ben je opzoek naar faciliteiten op een locatie ongeachte wanneer je heen gaat, kijk dan op de faciliteiten pagina. De onderstaande prikkelarme uit agenda weergeeft evenementen die georganiseerd zijn als prikkelarm door organisaties/locaties. De informatie is afkomstig van betreffende locaties. Wil je een evenement insturen, gebruik dan dit webformulier.

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Auti-Doe-Dag Duinrell

2 maart : 11:00 21:00

De Auti-Doe-Dag Duinrell vindt dit jaar plaats op zaterdag 2 maart, van 11.00 tot 21.00 uur. Tijdens deze dag beleef je samen met je familie heel veel plezier in alle attracties! Ga achter elkaar in de Kikkerachtbaan, maak een kaarsrechte duikvlucht naar beneden in achtbaan Falcon en maak je allereerste zweefvlucht in vliegattractie Wild Wings.

Duinrell is deze dag aangepast voor mensen met autisme en hun familieleden. Een hele dag plezier maken in het autisme-vriendelijk gemaakte attractiepark, met geïnstrueerd personeel. Op deze dag zal een beperkt aantal bezoekers worden toegelaten om drukte te voorkomen. Speciaal voor ons zijn drie attracties een uurtje eerder open: je kunt op 2 maart al om 11.00 uur in de Kikkerachtbaan (alle lengtes), het Kikkerrad (alle lengtes) en de Dragonfly (vanaf 1 meter). De overige attracties openen om 12.00 uur.

Kaarten kopen met korting

De Auti-Doe-Dag Duinrell vindt plaats op zaterdag 2 maart van 11.00 tot 21.00 uur. Duinrell is gevestigd aan de Duinrell 1 in Wassenaar. Een kaartje voor Duinrell kost nu maar 17,95 euro per persoon (normale prijs 24,95 euro). Parkeren kost 15 euro per auto.
Als bezoeker van de Auti-Doe-Dag kun je voor 5 euro per persoon drie uur naar het Tikibad. Hiervoor kun je op de dag zelf een extra kaartje kopen bij de kassa van het Tikibad.

Kaarten voor de Auti-Doe-Dag op 2 maart zijn te koop via onderstaande button. Bij kortingscode kun je invullen: NVADRLL2024

€17,95 Entree
Duinrell 1
Wassenaar, Nederland
Bekijk de site van Locatie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.