Ben je opzoek naar faciliteiten op een locatie ongeachte wanneer je heen gaat, kijk dan op de faciliteiten pagina. De onderstaande prikkelarme uit agenda weergeeft evenementen die georganiseerd zijn als prikkelarm door organisaties/locaties. De informatie is afkomstig van betreffende locaties. Wil je een evenement insturen, gebruik dan dit webformulier.

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Sonnenborgh presents: Down to Earth – prikkelarme editie

31 augustus : 20:00 23:00

Wandel door de tuin waar de historie van Sonnenborgh tot leven komt, laat je horizon verbreden door Sabine Winters, dans met je koptelefoon op, bewonder de sterren en planeten door een van de grote kijkers van Sonnenborgh of vanaf het dak met uitzicht over de singel, geniet van prachtige kunst en maak een reis door de ruimte in het planetarium.

Kortom: duik in een intieme en rustige festivalwereld – en ontdek Sonnenborgh, de aarde en het hele universum als nooit tevoren.

Wat kun je verwachten?

Tijdens de prikkelarme editie van Sonnenborgh presents: Down to Earth, geniet je van wetenschap, kunst en historie op een rustige en prachtige plek: Sonnenborgh.

Het reguliere programma van Down to Earth is aangepast om een rustigere omgeving te creëren, zonder af te doen aan de beleving.

  • Er zijn weinig bezoekers;
  • Er zijn geen kinderen;
  • Muziek is optioneel te beluisteren via de silent disco (d.m.v. gebruik van koptelefoons). Daarnaast zijn de zenders ook aangepast;
  • Er is een rustruimte met gedemd licht, waar je in stilte tot rust kunt komen;
  • Er zitten (korte) pauzes tussen de programma-onderdelen. Er is tijd en ruimte om bij te komen tussen de programma-onderdelen of rustig naar het volgende onderdeel te lopen;
  • Er wordt geen gebruik gemaakt van muziek of fel licht op dit evenement. Wel staat in het museum de reguliere lampen aan.

Het evenement bevindt zich in zowel de museumtuin als het museum: hoofdgebouw, sterrenwacht en bastion. Hieronder staat per onderdeel beschreven in welk deel van het evenement het zich zal bevinden.

Heb je vragen over Sonnenborgh of dit evenement voor je ons komt bezoeken? Wij beantwoorden ze graag! Neem contact op met info@sonnenborgh.nl.

Tickets en tijden

Wanneer: 31 augustus 2024, 20:00 – 23:00
Prijs: €29,50
Leeftijd: volwassenen

Koop hier je tickets!

Gegevens

Datum:
31 augustus
Tijd:
20:00 – 23:00
Kosten:
€29,50
Evenement Categorie:
Site:
https://www.sonnenborgh.nl/down-to-earth-prikkelarm
Zonnenburg 2
Utrecht, 3512 NL Nederland
030 820 1420
Bekijk de site van Locatie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.