Faciliteiten

Om je optimaal te kunnen voorbereiden op een bezoek, wil je naast de mogelijke prikkels, misschien ook wel graag weten hoe je op de locatie overprikkeling kunt kunt voorkomen of als je toch overprikkeld raakt, waar ruimte is om te ontprikkelen. Of zou je bijvoorbeeld een begeleider kunnen meenemen en wat zijn de voorwaarden eraan?

Binnen de pagina’s faciliteiten word continu bijgewerkt welke faciliteiten er aanwezig zijn op de verschillende locaties. Daarbij word er een onderscheid gemaakt in een dagattractie of een plek waar te overnachten, zoals hotels, campings en vakantieparken. Ik sluit bovendien niet uit dat wanneer de pagina’s te lang worden, de attracties nog verder worden opgesplitst om het overzicht te bewaren.

De locaties zijn opgedeeld in categorie en op plaatsnaam.

Ik ben opzoek naar faciliteiten voor dagattracties

Ik ben opzoek naar faciliteiten voor locaties waar ik kan overnachten (Hier word nog aan gewerkt)

Ik wil mijn locatie in het overzicht op laten nemen

Heb of vertegenwoordig je een locatie die in het overzicht opgenomen zou kunnen worden? Den kun je een e-mail sturen naar locaties [at] uitmetautisme.nl. Vertel in jouw e-mail o.a.:

  • De naam van je locatie
  • In welke categorie het zou passen
  • Waar op de locatie kan iemand ontprikkelen
  • Zijn er faciliteiten om prikkels te voorkomen genomen
  • Zijn er mogelijk gereduceerde tarieven voor degene met autisme en/of zijn/haar begeleider of andere vormen van faciliteiten?
  • Indien de locatie nog niet is gereviewd: sta je ervoor open dat mensen uit het testpanel de locatie komen bezoeken?