Faciliteiten

Om je optimaal te kunnen voorbereiden op een bezoek, wil je naast de mogelijke prikkels, misschien ook wel graag weten hoe je op de locatie overprikkeling kunt kunt voorkomen of als je toch overprikkeld raakt, waar ruimte is om te ontprikkelen. Of zou je bijvoorbeeld een begeleider kunnen meenemen en wat zijn de voorwaarden eraan?

De locaties zijn per pagina op een categorie gezet, daarop vind je bovenaan de beginletters van een plaats en is de hele pagina op alfabetische volgorde van de plaatsnamen gesorteerd. De volgende pagina’s zijn er op dit moment:

De pagina’s zullen verder nog worden uitgebreid in de loop van de tijd.

Disclaimer: Hoewel ik ontzettend mijn best doe om goede informatie te geven van de locaties, ben ik soms ook afhankelijk van welke informatie de locaties aanleveren en dat dit actueel is. Mocht je het in de praktijk anders ervaren, laat dit dan weten via een review.

Ik wil mijn locatie in het overzicht op laten nemen

Heb of vertegenwoordig je een locatie die in het overzicht opgenomen zou kunnen worden? Je kunt je locatie het beste aanmelden via het webformulier. Indien je het testpanel ook op bezoek zou willen hebben, kun je dit hierin ook aangeven.