Uit met Autisme Boardingskaart

Voor het overnachten of om op vakantie te gaan, kun je gebruik maken van de Uit met Autisme Boardingskaart. Deze is verkrijgbaar via twee manieren. Onderstaand kun je hem downloaden als word bestand en via je computer bewerken. Die kun je dan uitprinten en optioneel plastificeren. De boardingskaart is geen privilegekaart, maar een hulpmiddel om van tevoren je wensen duidelijk kenbaar te maken om zo bij je hotel of vakantieadres duidelijk te maken waar je wensen en behoeften liggen voor een prettigere gastervaring.

Een tweede manier is om onderstaande formulier in te vullen, waarna je een digitale boardingskaart kunt maken. Op deze boardingskaart is het niet mogelijk een foto te plaatsen van jezelf. Na het invullen van de digitale boardingskaart kun je deze als PDF document downloaden. Tevens ontvang je hem via de e-mail. Het fijne van het onderstaande formulier is dat je kort van tevoren nog je wensen kan bijstellen. Heb je geen zin meer in een diner? Dan haal je die eruit. Heb je een dag geen zin in kaas op je broodje, dan vervang je hem door chocoladevlokken. Met de onderstaande kun je het aanpassen op jouw voorkeuren. Daarnaast kun je jouw digitale formulier opslaan, zodat je middels jouw persoonlijke link hem snel weer kunt updaten zonder alles opnieuw in te hoeven vullen.

Uit met Autisme Boardingskaart digitaal

Onderstaande velden graag invullen. Deze komen uiteindelijk op de Uit met Autisme Boardingskaart. 

Hieronder kun je persoonlijke eigenschappen benoemen voor op je boardingskaart. Het aantal tekens per eigenschap is gelimiteerd tot 140 tekens.

Enkele voorbeelden die je kan gebruiken zijn:

  • Ik kan overreageren
  • Ik kan koppig, boos of eigenwijs overkomen
  • Ik kan fel reageren op onverwacht lichamelijk contact
  • Ik kan taal letterlijk opvatten
  • Ik heb overgevoeligheid voor de sensitieve prikkels als geluid, licht, drukte van mensen
  • Ik heb een ondergevoeligheid voor temperaturen en sociale inschattingen

Je hebt onderstaand maximaal 7 opties om je boardingskaart te personaliseren.