Over Uit met Autisme

Uit met Autisme is een particulier initiatief door Romano Sandee nadat hij bij verschillende websites en locaties er tegenaan liep geen informatie te kunnen vinden over de verschillende prikkels van de locatie. In eerste instantie werd dit bijgehouden via de bestaande blog Ik en mijn Klinefelter, maar als gauw merkte ik op dat de overzicht op de pagina begon te ontbreken. Bovendien kon er zoveel meer, want het is bijna onmogelijk om alle locaties in Nederland zelf te bezoeken. Om die reden werd besloten een formulier samen te stellen die aan de hand van verschillende criteria een score gaven en bepaalde of de locatie groen, oranje of rood is ten aanzien van overprikkeling. Dit was het begin van deze website.

Contact opnemen

Je kan contact opnemen via het onderstaande contactformulier. Daarnaast zijn de volgende mailadressen in gebruik:

Postvoor@uitmetautisme.nl Dit is het algemene mailadres voor Uit met Autisme waar alle vragen, suggesties en opmerkingen naar toe verstuurd kunnen worden.
Locaties@uitmetautisme.nl Heb je een locatie en wil je graag weten hoe autisme-vriendelijk deze is? Je kan een e-mail sturen om te informeren naar een bezoek en/of feedbackgesprek n.a.v. het bezoek op de locatie. Is er een bezoek geweest op je locatie, dan kun je via dit e-mailadres ook de feedback sturen op de review. Voor het doorgeven van prikkel-arme evenementen, graag dit melden via dit formulier.
Begeleiding@uitmetautisme.nl Ben je opzoek naar een begeleider die met je mee gaat naar een uitje? Je kan dat via dit e-mailadres aanvragen. Geef vooral aan waarin je begeleiding nodig bent en in welke regio. Begeleiders kunnen zich aanmelden via deze webpagina.

Contactformulier