Over Uit met Autisme

Uit met Autisme is een particulier initiatief door Romano Sandee nadat hij bij verschillende websites en locaties er tegenaan liep geen informatie te kunnen vinden over de verschillende prikkels van de locatie. In eerste instantie werd dit bijgehouden via persoonlijke blog van Romano, maar al snel was er zoveel meer ideeën wat je zou kunnen doen, dat in september 2023 de website op zichzelf is komen te staan met alle uitbreidingen die daarbij komen. Het heeft de intentie om in de loop van 2024 Uit met Autisme en stichting te laten worden. Daarin zijn er al voorbereidingen gestart.

Contact opnemen

Je kan contact opnemen via het onderstaande contactformulier. Daarnaast zijn de volgende mailadressen in gebruik:

E-mailadres:Naar welk postvak mail ik?
Postvoor@uitmetautisme.nlDit is het algemene mailadres voor Uit met Autisme waar alle vragen, suggesties en opmerkingen naar toe verstuurd kunnen worden.
Locaties@uitmetautisme.nlHeb je een locatie en wil je graag weten hoe autisme-vriendelijk deze is? Je kan een e-mail sturen om te informeren naar een bezoek en/of feedbackgesprek n.a.v. het bezoek op de locatie. Is er een bezoek geweest op je locatie, dan kun je via dit e-mailadres ook de feedback sturen op de review. Voor het doorgeven van prikkel-arme evenementen, graag dit melden via dit formulier.
Testpanel@uitmetautisme.nlWil je graag bijdragen bij locaties door ze actief te helpen de locatie te verbeteren en beter te maken voor mensen met autisme of prikkelgevoeligheid? Je kan zowel de informatie als aanmelden doen via deze webpagina, of als je vragen hierover hebt, een e-mail sturen naar het e-mailadres hier links.

Contactformulier