Mijn locatie toevoegen aan de Faciliteitenpagina

Wil je je locatie laten opnemen in het overzicht met faciliteiten? Dan kun je onderstaand formulier gebruiken. Zo krijgen we alle relevante informatie binnen om de faciliteitenpagina nu en in de toekomst goed bij te houden. Het aanmelden van uw locatie voor de pagina faciliteiten is voor de locatie zonder kosten. We willen namelijk vooral dat de wereld een beetje meer autisme-vriendelijker word en zien hier geen verdienmodel in.

Testpanel proefbezoek?

Wil je graag dat het testpanel langs komt met maximaal 5 mensen met autisme? Op deze pagina vind je daarover meer informatie, maar de aanvraag kan gelijk mee in het onderstaande formulier. In dat geval vragen we wél een onkostenvergoeding. Dit delen we op in 3 onderdelen:

  • Onkostenvergoeding entreekosten: dit zijn bv. de toegangskaartjes of deelnamekosten op de locatie. Wanneer uw locatie een locatie is waar overnacht kan worden, zoals een hotel, zijn dit de overnachtingskosten.
  • De reiskostenvergoeding: Dit op basis van de fiscale norm. In 2023 is dit € 0,21 per km, dit per deelnemer.
  • Verblijfsvergoeding: Dit komt neer op bv. drinken en eten die aangekocht worden op de locatie zelf. Het voorstel is daarin dit te doen middels vouchers.

Alle onkostenvergoedingen zijn optioneel. Echter zal een individueel panellid afhankelijk van de vergoeding een keuze gaan maken om wel of niet deel te nemen aan het proefbezoek.

Meld mijn locatie aan voor de faciliteitenpagina

Aanmelden locatie pagina faciliteiten