Je wil er wel op uit, maar uiteindelijk wil je meer ontprikkeling (en ontspanning) dan dat je er naar toe bent gegaan. Daarom is er de prikkelarme uit Agenda. Daarnaast bieden verschillende locaties een vast aanbod voor mensen met autisme. Kijk daarvoor op de faciliteiten pagina.

Prikkelarme ochtend

CODA Museum Vosselmanstraat 299, Apeldoorn, Gelderland, Nederland

Wanneer je snel overprikkeld bent kan een museumbezoek snel vermoeiend zijn. Daarom organiseert CODA Museum een prikkelarme openstelling. Faciliteiten:

€10,50

Prikkelarm bezoek schaatsbaan

IJsbaan Triavium Van Rosenburgweg 2, Nijmegen, Nederland

Vind je schaatsen super leuk, maar raak je snel overprikkeld van de lampen en de muziek? Kom dan naar het prikkelarme schaatsen bij Triavium. Op 10 december van 9:00 - 12:30 uur is het Peuter en Kleuterschaatsen voor een keer prikkelarm. Dat betekent dat we de muziek en discolampen op de funbaan uitzetten. Deze ochtend […]

Gratis

Prikkelarme openstelling Visscher Classique Automuseum

Visscher Classique Automuseum Buren Schuilheuvelstraat 1, Buren, Nederland

Wees welkom bij Visscher Classique in Buren. We openen de deuren speciaal een extra dag van 10:00 tot 14:00.In een sfeervolle entourage geniet u van de, vooral Franse, collectie klassiekers. Deze bestaat uit ruim 150 auto’s die zo’n 80 jaar autogeschiedenis omvatten. Het museum vindt zijn oorsprong in de passie van Henk Visscher voor old- […]

€12

 

Insturen agendapunten

Locaties kunnen onderstaand formulier gebruiken om evenementen aan te melden. Evenementen worden z.s.m. dan op deze pagina geplaatst.

Registratie prikkelarme evenementen