Valkenburg: restaurant De Beren

Een lepel en een vork kruizen elkaar: symbool voor plekken waar je kunt eten en drinken.

Op deze locatie is een geluidsprikkel aanwezig, maar niet meer dan 1 type geluid binnen dezelfde ruimte Op deze locatie heb je kans op geurprikkels

Restaurant De Beren zit buiten het centrum van Valkenburg. Ik kreeg de tip hiervoor via X (voorheen heette dit Twitter) dat het binnen eigenlijk altijd rustig is en dat kloptte, mede door het mooie weer zaten veel mensen op het terras. Ik had mezelf in een rustig hoekje zitten, er was muziek aan, maar niet hinderlijk en het licht was wat gedempt. Het was vooral rustig na een drukke dag en dat vond ik fijn. Ik heb er lekker gegeten en bovendien was het niet heel duur, wat ook wel een fijne bijkomstigheid is. Ik had nu wellicht ook wel mazzel doordat er zoveel mensen liever op het terras zaten dan binnen.

Reactie van het restaurant

We willen u hartelijk bedanken voor uw bezoek aan ons restaurant en voor de vriendelijke feedback die u heeft gedeeld. Het doet ons genoegen te horen dat uw ervaring in ons restaurant als positief is beoordeeld, vooral gezien uw focus op het beoordelen van locaties vanuit het perspectief van mensen met ASS. We waarderen uw inzet om verschillende plaatsen te verkennen en te beoordelen op hun geschiktheid voor personen met ASS.
Uw openheid en bereidheid om uw ervaringen te delen, zijn bewonderenswaardig. Dit kan zeker anderen helpen die zich mogelijk terughoudend voelen om nieuwe plekken te proberen die als potentieel druk of prikkelend worden beschouwd. Uw bijdrage aan het vergroten van het begrip en de acceptatie van mensen met ASS in verschillende omgevingen is waardevol.
Nogmaals dank voor uw bezoek. We hopen u in de toekomst opnieuw te verwelkomen in ons restaurant.
Met gastvrije groet,
Peggy

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.