Bruhl (DE): Phantasialand

Een zwart-wit afbeelding van een achtbaanrail met karretjes.

Door: Danielle

Op deze locatie zijn er op verschillende punten geluidsprikkels aanwezig, al dan niet binnen dezelfde ruimte. Op deze locatie zijn er meerdere geluidsbronnen, welke door elkaar lopen en/of er is sprake van weerkaatsen van geluiden. De locatie vind (gedeeltelijk) plaats in de buitenlucht. Bij deze locatie heb je het risico dat andere mensen dichtbij komen of in je persoonlijke zone komen.

Ik ben twee dagen naar Phantasialand geweest.

De eerste dag was het erg rustig en daardoor was het park goed te doen. Natuurlijk zijn er in een pretpark veel prikkels qua geluiden, maar dat valt in mijn ogen te verwachten bij een pretpark. Op een rustige dag is dit goed te doen vond ik.

De tweede dag was het aanzienlijk drukker in het park, waardoor het lastiger is om rustige plekken te vinden om weer even op adem te komen. Hierdoor zijn we deze dag ook niet tot sluitingstijd gebleven.

Als je deze locatie gaat bezoeken zou ik aanraden om van tevoren goed de kaart te bekijken, want het park is door veel hoogteverschillen soms best onoverzichtelijk en het is gemakkelijk om te verdwalen / in rondjes te blijven lopen zonder de attracties te vinden waar je in wilt.

Daarnaast is het ook goed om te weten dat er een mogelijkheid is dat je niet via de hoofdingang naar binnen kan gaan, omdat je naar een parkeerplaats wordt geloodst die bij een zij-ingang ter hoogte van het mystery castle zit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.