Gieten: Jimm’s Restaurant

Het interieur met een wit systeemplafond zonder verlichting, met bruine tafels en stoelen naar de bar in dezelfde tinten met reclamemateriaal.

Op deze locatie heb je kans op geurprikkels. Bij deze locatie heb je het risico dat andere mensen dichtbij komen of in je persoonlijke zone komen. Op deze locatie is een geluidsprikkel aanwezig, maar niet meer dan één type geluid afgebakend in één ruimte.

Jimm’s Restaurant is gevestigd in Gieten. Het restaurant bestaat zo’n 22 jaar en word gerunt door een echtpaar. Ook de dochter is werkzaam in de bediening. Het restaurant is wat donker van binnen, maar dat vind ik niet erg. Uit het plafond komt geen fel licht, maar er staan kaarsen op tafel met wat gedimd licht aan de wanden. De muziek staat aan, maar staat niet te hard. Bovendien is er een mogelijkheid om in de serre te zitten of buiten. De kaart is gevarieerd en in de basis betaal je hier voor een hoofdgerecht. Als je daar wat bij wilt, zoals groente, sla of patat, dan zijn dit aanvullende bijgerechten. Wat in zover een nadeel kan zijn, is dat het één eetruimte is, waardoor je, als het wel druk is, veel geluidsprikkels kunt hebben.
Qua eten had ik een breekbroodje die lekker zacht was met smeersels. Het hoofdgerecht had ik een mixed grill die goed gebakken en gekruid waren. Waren allemaal goed van kwaliteit. Wel kwam ik direct bij openingstijd, om zo zo min mogelijk prikkels te hebben.

Op een vierkant plateau ligt breekbrood met een kuipje kruidenboter en tomatentapanade.
Breekbrood met kruidenboter en tomatentapanade.
Op een wit rechthoekig bord in liggend formaat ligt er een sparerib op, biefstuk, doner, saté en los in 2 bakjes satésaus en tzaziki.
Mixed Grill met sparerib, döner, saté en een biefstukje.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.