Hoogeveen: Schippershuus

Een grijze bar met Welkom erop, daar boven een vitrine met gebak, een koffie automaat en diverse likeuren en glazen.

Op deze locatie is een geluidsprikkel aanwezig, maar niet meer dan één type geluid afgebakend in één ruimte. Op deze locatie heb je kans op geurprikkels. Bij deze locatie heb je het risico dat andere mensen dichtbij komen of in je persoonlijke zone komen.

Schippershuus is een restaurant in de plaats Hoogeveen. Hoewel restaurant, ze noemen zichzelf een stadshuiskamer. Het restaurant biedt zowel lunches aan als diner. Het restaurant bevind zich in het centrum. Desondanks hoor je niet tot nauwelijks het verkeer dat voor de deur langs rijdt. Het interieur heeft met name donkere tinten en de verlichting is warm geel licht. Het restaurant heeft een semi-open keuken en bestaat uit een ruimte. De muziek staat aan, maar niet van een niveau dat het te hard of te zacht staat. Gewoon een prettig geluidsniveau. Echter door de openheid, heb je wel de horecageluiden die heel duidelijk aanwezig zijn, dus het rinkelen van de glazen, maar ook het koken en bakken uit de keuken is hoorbaar en leidt ook wat af in die zin.

Op een groen-blauw bord liggen twee plakken oerbrood, één wit, één bruin. Daarop ligt een dubbel gevouwen gebakken ei met kaas, bacon en lente ui.

Ik was er dit keer voor de lunch, wat wel een rijkelijk belegde gebakken ei werd. Maar ik zou dat ook verwachten in een restaurant dat er additieven bij komen. Hoe het diner hier is, kan ik niet zeggen, maar als jij wel die ervaring hebt, laat je het dan weten in de reacties?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.