Drachten: Sorrento Pizzeria

Op een bord ligt een pizza met diverse soorten vlees, uien en brie.

Op deze locatie heb je kans op geurprikkels. Op deze locatie is een geluidsprikkel aanwezig, maar niet meer dan één type geluid afgebakend in één ruimte. Bij deze locatie heb je het risico dat andere mensen dichtbij komen of in je persoonlijke zone komen.

Sorrento Pizza’s is een pizzeria in de plaats Drachten. Naast pizza’s vind je hier ook döner en shoarma gerechten. De decoratie van het restaurant is in aardetinten, wat ik persoonlijk wel fijn vin. Samen met de verlichting die warm geel licht geeft, ervaar ik dat als prettig. Er staat wel muziek aan, maar dit is heel erg zacht, ook fijn. Bovendien is het niet heel erg druk in het restaurant tegen 17.00 uur op de vrijdagavond. De medewerkster gaf aan dat het eigenlijk nooit vol zit, maar dat dit door de meeste gasten juist op prijs word gesteld. Ik had zelf zin in een echte pizza, maar wilde vooral veel vlees erop hebben en is het fijn dat je niet alleen standaard pizza’s kunt kiezen, maar ook naar je eigen smaak. Daarbij word dan ook nog gevraagd of je de pizza gesneden wil ontvangen of niet. Ik heb de indruk gekregen ook als je niet de standaard gerecht wilt, je zonder al te veel moeite iets aangepast krijgt. Gewoon goed dus.

De wanden hebben aardetinten. De stoelen zijn bruin en bekleed met een stofje. De tafelkleden zijn donkerblauw, de placematten wat in een soort houtlook. Tegen de achterwand van het restaurant is een tekening van een soort 1001-nacht tempel.
De bar met enkele tafels ervoor van het restaurant.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.