Ben je opzoek naar faciliteiten op een locatie ongeachte wanneer je heen gaat, kijk dan op de faciliteiten pagina. De onderstaande prikkelarme uit agenda weergeeft evenementen die georganiseerd zijn als prikkelarm door organisaties/locaties. De informatie is afkomstig van betreffende locaties. Wil je een evenement insturen, gebruik dan dit webformulier.

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Testpanel bezoek: Stoomtrein Goes-Hoedensekerke

10 mei : 13:30 17:00

Het Uit met Autisme Testpanel doet een bezoek in de richting van de provincie Zeeland. Op dit moment zijn daar eigenlijk geen bestemmingen bekend en is het de vraag: wat zijn nou prettige bestemmingen als je in de regio bent. Een mogelijk uitje die je in de regio kan doen is vaan de Stoomtrein Goes-Borssele.

Tijdens dit bezoek ga je een retour rit maken tussen Goes en Hoedensekerke met een stoomtrein. Daarbij let je op de bejeging door het personeel rondom autisme en hoe hoe prikkelgevoelig het verloop is van aan boord gaan, van boord gaan en tijdens de rit. Wat zou de locatie kunnen doen om het aangenamer te maken voor mensen met autisme?

Het schema ziet er deze dag als volgt uit:

  • Rond 13.30-13.45 uur: Verzamelen. Op advies van de locatie verzamelen we 30 minuten voorafgaand het vertrek van de trein, zodat er nog ruimte is om over het terrein te lopen en het museum hier te bezoeken.
  • 14.15 uur: Vertrek stoomtrein vanuit Goes
  • 14.50 uur: Aankomst stoomtrein Hoedensekerke
  • 14.50-16.10 uur: Vrije ruimte; onderling afstemmen wat je zou kunnen gaan doen, samen, of alleen om optioneel op te kunnen laden
  • 16.10 uur: Vertrek stoomtrein vanuit Hoedesekerke
  • 16.45 uur: Aankomst stoomtrein Goes
  • 16.45 uur: voor zover nog niet is besproken: evaluatie van het bezoek en invullen van de feedbackformulier.
Gratis Indien aangemeld per e-mail
Albert Plesmanweg 23
Goes, 4462 GC Nederland
0113270705
Bekijk de site van Locatie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.