Nunspeet: Hajé

Op een Delftblauw bord liggen drie stokjes kipsaté met satésaus, cassave, salade en gebakken uitjes.

Op deze locatie heb je kans op geurprikkels. Bij deze locatie heb je het risico dat andere mensen dichtbij komen of in je persoonlijke zone komen. Op deze locatie is een geluidsprikkel aanwezig, maar niet meer dan één type geluid afgebakend in één ruimte.

Het restaurant Hajé zit aan de snelweg A28 nabij Nunspeet. Het restaurant bevind zich aan de wegzijde vanuit Zwolle naar Amersfoort, maar is middels een voetgangerstunnel ook vanaf de andere kant te belopen. Het restaurant is een ruim ingericht restaurant en zijn de geluiden minimaal. Er word wel zachtjes achtergrondmuziek afgespeeld op de locatie. Maar ervoer ik niet als storend. Het bestellen kan via een QR code of door personeel. Het wachten op het personeel duurde mij wat te lang, dus ik heb uiteindelijk besteld met de QR code, waarmee je ook kan betalen als je wilt.
Op de kaart vind je diverse gerechten, zowel klassieke gerechten als saté, maar ook dingen als salades en dergelijke. Daarmee is het denk ik ook een ideale uitvalsbasis voor als je op de weg bent omdat je nauwelijks hoeft af te wijken van je route. Het zijn daarbij ook nog schappelijke prijzen voor hoofdgerechten, die variëren van € 17,50 tot € 21,-. Wat mij betreft een prima uitvalsbasis.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.